Vásárlási és szállítási feltételek

Általános vásárlási információ

A megrendeléseket naponta lezárjuk, hogy a kívánt termékeket mihamarabb elküldhessük Önnek. Rendelését az Ön kérésére módosítani, azt kiegészíteni a megrendelés napján lehet.

Szállítási feltételek:

Nettó 15 000 Ft vásárlás alatt:

  1. Előreutalás, díjbekérőre + 1500 Ft
  2. Utánvét + 2800 Ft
  3. Személyes átvétel Csömörön, pontos címet a visszaigazolásban küldjük

Nettó 100 000 Ft vásárlás felett:

  1. Előreutalás, díjbekérőre – térítés mentes az ország egész területén
  2. Utánvét + 2800 Ft
  3. Személyes átvétel Csömörön, pontos címet a visszaigazolásban küldjük
     

48 órás áruszállítási szolgáltatás

A megrendelést követően két munkanapon belül is megkaphatja csomagját a raktári készlettől függően. Megrendelést kizárólag írásban /email/ fogadunk el. A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk árral és szállítási kondíciókkal. A megrendelőt kérjük hiánytalanul kitölteni. A cím lehet a város bármely pontján / Pl.benzinkút/. Ebben az esetben pontos időt is rögzíteni kell. / Óra, perc./ A küldemények átvételekor a szállító jelenlétében ellenőrizze az áru sértetlenségét.

Jótállási igény

A jótállási igény a jótállási jeggyel, illetve a számlával is, érvényesíthető. A jótállásra vonatkozó részletes információkat az adott termékre vonatkozó jótállási jegy tartalmazza.

Adatvédelem

Az Adatvédelmi törvény /2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról / értelmében tájékoztatjuk, hogy megrendelésével , mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait /név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail/ a cégünk , mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. Megadott adatai törlését vagy módosítását bármikor kérheti.

Elállás

45/2014. Korm. rendelet Csak az egyéni fogyasztókra érvényes. A termék valamilyen szempontból a Vevőnek nem felel meg, indokolás nélkül, 14 napon belül visszajuttatja azt cégünknek, ebben az esetben vételárát hiánytalanul visszafizetjük.

Feltétele: a sértetlen csomagolás és a visszaszállítás költségét a Vevőt állja

Eberle.hu © 2024